busty redhead fisting gf after getting licked.xnxxbest.net
homeofporn.org
hqsex.tube
  • Ontspanningsmassage

Chinese ontspanningsmassage helpt bij vermoeidheid, stress of pijnklachten zoals hoofdpijn of rugpijn en stijve spieren. Het is een eeuwenoude techniek die van generatie op generatie is overgedragen en is gebaseerd op het principe van innerlijke balans en harmonie. Het is daardoor een goede manier om te ontspannen en helpt bij omgaan met stress in het dagelijks leven.

De Chinezen onderkennen het bestaan van een universele energie of levensenergie, die de basis is van al het leven. Uw lichaam heeft een complex stelsel van energiebanen, ook wel meridianen genoemd, die de energie doorgeven naar elk deel van het lichaam. Op deze energiebanen liggen circa tweehonderd drukpunten. Door op deze punten te drukken of ze te masseren wordt de energiestroom gestimuleerd of verminderd, zodat de energiebalans zich herstelt en ook de geest zich ontspant.

Hoewel Chinese massage vaak helpt of verlichting geeft bij pijnklachten, bijvoorbeeld rugklachten of nekpijn, is het geen vervanging van een reguliere medische behandeling. De nadruk van de massage ligt op ontspanning.
Beijing Massage

Ontspanningsmassage is voor iedereen

Massage is goed voor iedereen. Voor vrouwen en mannen. Van jong tot oud. En niet per definitie een individuele aangelegenheid. Veel mensen willen deze ontspannende ervaring delen met anderen. De massage krijgt op die manier ook een sociaal karakter, waarbij echtparen, partners, het hele gezin, vriendinnen, of moeder en dochter genieten van de aangename en rustgevende sfeer. Dit maakt het een perfecte invulling van een heerlijke verwendag.

Plan uw afspraak makkelijk zelf in

U kunt gemakkelijk zelf uw afspraak inplannen door op de "nu een afspraak maken" knop te drukken. 
Zeker als u met meer personen komt heeft dat zo zijn voordeel.
NU EEN AFSPRAAK MAKEN
Logo Beijing Massage

Bejing Massage

Kinkerstraat 317, 
1053 EV Amsterdam
Openingstijden
7 dagen per week 11:00 – 21:00
7 dagen per week 11:00 – 21:00
https://www.pornhddealer.com https://www.makingxxx.net sexy brunette teasing in free chat.